November 29, 2008 Categorized under: Gambar - No Comment

Nabila Huda – Majlis Khatam Quran

Fotografi oleh Hasnuddin Abu Samah, Adan Cameraworks

Nabila Huda, anak kepada penyanyi rock lagenda Amy Search, telah menyempurnakan khatam quran dalam majlis sederhana yang diadakan di rumah bapanya pada 30 November 2008. Majlis akad nikah dan persandingan akan menyusul pada 2 Disember 2008. Adan Cameraworks telah dipilih sebagai official photographer untuk keseluruhan majlis perkahwinan beliau. Terima kasih kepada Puan Norish atas kepercayaan yang diberikan.

Untuk perkhidmatan fotografi perkahwinan, sila ke http://www.adan.biz atau hubungi 03-91017155/012-6020770, e-mel- adanphoto@gmail.com
————————————————————————————————————————-

teaser.jpg
Untuk diberitahu secara otomatik melalui e-mel mengenai perkembangan acara di atas, sila langgan newsletter percuma dari fototeacher di – http://fototeacher.com/subscribe.htm

No Responses to “Nabila Huda – Majlis Khatam Quran”

  1. syafirol says:

    terasa sayu plak tgk amy.. tertarik dgn pic tu.

  2. fozan says:

    tahniah!!!!!!!!!
    memang otai j yg layak amek gambo otai….
    so u memang otai gilerrrrrrrr………
    best giler pic…..tak ley nak kate..

  3. hasnuddin says:

    fozan, saya bukanlah otai walaupun dah tua jugak.

  4. Azmeir Zaki says:

    whoaa.. tahniah bro.. best giler gambar.. bile la aku nk dapat nk shoot artis plak ni..

  5. wazari says:

    What can I say, you did a great job, memang terasa sayu tengok gambar ni, jarang gambar wedding yang boleh buat kita rasa emotional, jarang saya lihat wajah Amy sedemikian rupa, wajah seorang ayah akhirnya terserlah hasil rakaman lensa saudara Hasnuddin, tahniah dan terima kasih kerana sudi berkongsi “suasana” di sana visually…

  6. alrison says:

    cunzzzz…….

  7. bayan says:

    sangat cantik. Tak perlu kapsyen kerana gambar mampu bercerita tentang emosi. Cemburu saya!
    Dan kali ini segala perkara negatif mengenai Nabila tersingkir dari kotak fikiran. Dia sangat ayu. Tahniah kepada Enik jurugambar.

  8. syakir says:

    Salam. Boleh tanya, gambar pertama tu adakah diambil dgn available light semata2? Terima kasih.

  9. pieja says:

    ermm cantiknya nabila….nampak sopan betul…memang cantik…

  10. iymm says:

    sweeeeetttt sgttt…congratss…

  11. yon says:

    menarik….sukar utk dikatakan…ada komposisi yg menarik….ada gambar yg bercerita…ada penggunaan available light yg menarik…ada emosi…….

  12. amalia says:

    WOW!

    jarang dapat lihat nabila seayu ini..
    congrats bro!!
    u memang pro..

    Tabik spring!! :)

  13. hasnuddin says:

    Terima kasih atas komen dari anda semua. Penghargaan yang diberikan membuatkan saya lebih bersemangat untuk berusaha lebih keras lagi bagi memperbaiki mutu karya fotografi saya.

  14. hasnuddin says:

    Syakir, gambar pertama dirakam dengan available light sahaja.

  15. Bahar says:

    Terima kasih atas siaran photos yang membangkitkan semangat ni…

  16. Mohd Hisham says:

    Inspirasi pembakar semangat…tahniah…banyak yang dapat dipelajari dari foto yang dipamirkan..

  17. shakir_shak says:

    cam maner na join korang nyer kelas erk?!
    saye nih berminat sgat nak belajar tentang fotografer nih..
    beraper lame@ hari kelas tersebut dijalan kan?!
    saye nih mmg tidak beraper tahu sgat tentang kembre nih..!!
    dan ingin menjadi kan fotografer nih sebagai satu kerjaye bagi diri saye..!!
    =pp

  18. syariza says:

    i always love your photo. natural n penuh dengan cerita disebaliknya. adakah setiap gambar yang diambil secara curi…..( tanpa arahan) untuk mendapatan moment yang menarik??

Leave a Reply