May 12, 2007 Categorized under: Berita & Pengumuman - 6 Comments

Kedai Gambar – MANGGIS FOTOGRAFIK

Manggis Fotografik ni merupakan satu lagi cabang kepada bisnes Manggis Productions. Mereka ni secara teknikalnya pesaing kami di Adan, tapi saya lebih menganggap mereka ni sebagai rakan niaga yang baik.

Manggis Fotografik menawarkan khidmat cetakan gambar khasnya untuk golongan jurugambar profesional. Selain dari itu, berbagai jenis album dan bingkai gambar berkualiti boleh didapati di sini. Dengan profesionalisme dan kesungguhan mereka, saya yakin, mereka pasti akan memberikan yang terbaik untuk anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://blog.manggis.tv/

Hasnuddin

6 Responses to “Kedai Gambar – MANGGIS FOTOGRAFIK”

  1. mzaidi says:

    org melayu mcm en adan lah yg patut di contohi… selamat maju jaya

  2. wuzzup buddy? lama tak nampak posting ko kat sini.. aku dah bookmark website ko nih.. kalo ada apa2 updates inform la kat aku eh?

  3. adikacu says:

    Syabas bro..

  4. dannyfoto says:

    mana nk cari camera MAMIYA AF645 medium n BRONCOLOR

  5. dannyfoto says:

    DAH PUASA SAYA CARI KAT KL NI TOLONG YE..TRIMA KSIH ATAS NSIHAT YG DIBERI

  6. myname says:

    kedai gambar manggis ni kat mane?

Leave a Reply